Profesionalni ručni alat

Flag Counter
O nama

Prodaja i servis alata

SZTR KOZOMARA je radnja koja se bavi prodajom i servisiranjem ručnih profesionalnih alata poznatih brendova na našem tržištu. Većina naših klijenata nas poznaje kao Servis Kozomara pošto je servis prioretan deo našeg poslovanja. Servis je počeo sa radom u februaru 2007. godine, ali iako to nije dugogodišnji rad servisa, u našem servisu rade ljudi – stručna lica koja iza sebe imaju iskustvo u ovom poslu preko 15 godina. U servisu rade tri (3) servisera što nam daje prednost u odnosu na druge servise jer se alati mogu veoma brzo uraditi, što je u proseku oko 2.000 alata godišnje. Nabavka rezervnih delova se vrši isključivo od ovlašćenih distributera za Srbiju. Od 2010. godine smo uveli terensku službu koja (trenutno – utorak i petak) obilazi adrese firmi kao i gradilišta na teritoriji Beograda gde prikuplja i vraća alate iz sevisa – gratis. Van Beograda alate šaljemo kurirskim službama o našem trošku.

U radnji se popravljaju sledeći brendovi i alati: Bosch, Makita, Hilti, Iskra, Skill, Rotenberger, Wirth, Dewalt, Metabo...vibro igle, asihroni motori, pumpe za vodu, benziski program i sl. Garancija na ugrađene delove je u sezoni radova 6 meseci, a van sezone radova 8 meseci. SZTR Kozomara se bavi i prodajom novih alata firmi: Makita, Bosch, Rotenberger, Metabo, Skill, Kama, Unior, Lavor peraci, Tirolit rezni alat, Welder aparati za zavarivanje... Garancija na nove alate je od 1 do 3 godine u zavisnosti od proizvođača.

 

Za brendove Rotenberger (Bemarg d.o.o.), Makita (Mipal d.o.o.), Tirolit (Selectra d.o.o.) – garantni rok se vrši u našem servisu.